back

Семінар-нарада голів селищної, сільських рад району

18 серпня 2015

18 серпня 2015 року в залі засідань райдержадміністрації відбувся семінар-нарада голів селищної, сільських рад району, яку провів перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Батрак. Участь у роботі взяв голова районної ради Олег Бузун.

На порядок денний було винесено ряд важливих питань, які були обговорені з керівниками територіальних громад.

Виступаючи перед присутніми, заступник голови райдержадміністрації з гуманітарних питань Оксана Мелашенко довела до їх відома інформацію про проведення в районі заходів з нагоди Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України. Звернула особливу увагу на благоустрій територій населених пунктів у переддень державних свят, обов"язкове покладання квітів до могил загиблих учасників АТО, а також закликала в ці дні проявити пильність та відповідне реагування щодо можливих провокацій під час заходів.

Також Оксана Миколаївна зупинилась на питанні реалізації в районі Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».

Про заборгованість за спожиті енергоносії інформувала заступник начальника-начальник бюджетного відділу фінансового управління райдержадміністрації Тетяна Глемезда. Представники управління соціального захисту населення Тетяна Барило, начальник відділу адресних соціальних виплат та Ніна Козій, начальник відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення надали змістовні роз"яснення щодо призначення субсидій на житлово-комунальні послуги у 2015 році та про надання пільг з урахуванням доходів громадян.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації