back

Щотижневі оперативні наради в райдержадміністрації

18 серпня 2015

17 серпня перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Батрак провів нараду з керівниками управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації щодо розв'язання актуальних питань соціально-економічного життя району.

Серед головних на нараді були обговорені питання підготовки до семінару-наради селищного, сільських голів 18 серпня та проведення районних урочистих заходів до Дня незалежності України та Дня Державного Прапора, які відбудуться 23 серпня біля Меморіалу «Пам’яті Героїв Крут» в с.Пам’ятне та в селі Крути.

Сергій Батрак акцентував увагу на належній підготовці заходів та узгодженні всіх організаційних моментів з Борзнянською райдержадміністрацією, оскільки заплановані урочистості будуть проводитись спільно з Борзнянським районом, а також наголосив на особливій пильності в контексті можливої дестабілізації ситуації під час святкувань.

Підводячи підсумки виїзної приймальні в Світанку, яка відбулась на минулому тижні, перший заступник голови РДА дав завдання розглянути всі можливі варіанти та вивчити питання щодо створення в районі комунального господарства з метою вирішення житлово- комунальних проблем в населених пунктах.

Цього ж дня заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко провела нараду за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації щодо розв’язання актуальних питань гуманітарної сфери району.

Під час наради були обговорені питання підготовки освітніх закладів району до нового навчального року, проведення ремонтних робіт в закладах культури, функціонування та проблем медичної галузі, захисту прав дітей, соціального захисту сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах тощо.

За підсумками роботи керівники служб отримали ряд доручень та завдань. Зокрема, заступник голови райдержадміністрації акцентувала увагу на активізації тендерних закупівель та ознайомленні бухгалтерів з електронними пропозиціями по закупівлям палива; підготовці учасників акції «Я- громадянин України» та забезпеченні їх участі в урочистих заходах; участі учнів Крутівської ЗОШ в урочистостях, проведенні спеціалістами ЦСССДМ конкурсів та акцій для дітей в с.Крути в рамках заходів до Дня незалежності тощо.

Крім того, Оксана Мелашенко звернула особливу увагу на забезпечення високого рівня підготовки заходів до Дня визволення Ніжинщини від нацистських загарбників.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю