back

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ !!!

14 серпня 2015

Повідомляємо, що особи, які постраждали під час проведення антитерористичної операції та яким встановлено статус учасника бойових дій чи інваліда війни мають право на санаторно-курортне оздоровлення за рахунок коштів державного бюджету. Путівки надаються згідно з медичними рекомендаціями в порядку черговості та в міру надходження путівок.

Для одержання путівки особи повинні перебувати на обліку в органах соціального захисту населення за зареєстрованим місцем проживання. Учасникам АТО, які перебувають на відповідному обліку надається можливість самостійного вибору санаторно-курортного закладу з переліку переможців за рекомендованим профілем лікування.

Для одержання путівки особа чи її законний представник подає заяву, копію паспорту, ідентифікаційного коду, медичну довідку лікувальної установи за формою № 070/о, копію посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни та документ, що підтверджує безпосереднє залучення особи до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.

За додатковою інформацією та оформленням документів звертатись в управління соціального захисту населення Ніжинської РДА, пл. І. Франка, 1, кімната №8, телефонувати 2-42-51.