back

В районі готуються до відзначення Дня Державного Прапора та Дня незалежності України

11 серпня 2015

11 серпня 2015 року заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко провела друге засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в районі заходів з нагоди Дня Державного Прапора України та 24-ї річниці незалежності України.

Були обговорені організаційні питання підготовки та проведення районних урочистих заходів з нагоди державних свят.

Оксана Мелашенко довела до відома присутніх, що районні урочистості будуть проведені 23 серпня спільно з Борзнянським районом. Враховуючи пропозиції членів Громадської ради, зокрема, церемонія підняття Державного Прапора та акція «Я-громадянин України» з урочистим врученням паспортів України 16-річним юнакам та дівчатам будуть проведені біля Меморіалу «Пам’яті Героїв Крут» в с.Пам"ятне Борзнянського району, після чого в Крутівському будинку культури відбудеться святковий концерт. Цього ж дня в Крутах, в рамках заходів, заплановано ряд спортивних змагань та розважальних програм для дітей та молоді.

Заступник голови райдержадміністрації наголосила на обов’язковому привітанні підопічних стаціонарного відділення територіального центру соціального обслуговування в с.Вертіївка. Крім того, учні шкіл привітають зі святом учасників АТО, їх родини та одиноких людей похилого віку за місцем проживання.

За результатами засідання були дані доручення відповідальним виконавцям.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації