back

Зустріч з учасниками АТО у Світанку

06 серпня 2015

Вже стало хорошою традицією проводити зустрічі з демобілізованими учасниками АТО та членами їх сімей. Цього разу такий захід був проведений 5 серпня на базі Світанківської сільської ради.

У зустрічі взяли участь: заступник голови РДА з гуманітарних, соціальних та політико-правових питань Оксана Мелашенко, начальник відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій громадян управління соціального захисту населення Ніжинської РДА Ніна Козій, провідний фахівець Ніжинського міськрайонного центру зайнятості Ірина Бондаренко, психолог-волонтер психологічної кризової служби Ірина Хлібик, провідний спеціаліст відділу соціальної роботи Ніжинського районного центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Ярослав Дигал

Заступник голови РДА Оксана Мелашенко закликала учасників АТО не залишатися на одинці зі своїми проблемами та відповіла на запитання присутніх.

Провідний спеціаліст відділу соціальної роботи НРЦСССДМ Дигал Ярослав, ознайомив присутніх із переліком документів необхідних для отримання пільг учасникам бойових дій та проведення санаторно-курортного лікування.

Начальник відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій громадян УСЗН Ніжинської РДА Ніна Козій надала присутнім інформацію щодо пільг передбачених для учасників бойових дій.

Фахівець центру зайнятості Ірина Бондаренко ознайомила учасників про умови перебування на обліку в центрі та отримання допомоги по безробіттю. Психолог-волонтер Ірина Хлібик розповіла про наслідки участі в бойових діях та наголосила на напрямках психологічної допомоги, яка може бути надана демобілізованим та членам їх сімей, а також родинам тих, хто служить

.

Наостанок учасники заходу отримали інформаційні матеріали з переліком документів, потрібних для оформлення пільг та контактну інформацію спеціалістів, що можуть надати психологічну допомогу.

Куди звертатись учасникам АТО:

Ніжинське районне управління соціального захисту населення

м. Ніжин, пл. І. Франка, 1 кім. 4 (04631) - 2-01-98, (046131) 2-34-38

Ніжинський міськрайонний центр зайнятості

м. Ніжин, вул. Об’їжджа, 120, (04631) -5-20-68, 5-39-46, 5-20-77

Ніжинський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

м. Ніжин, пл. імені І.Франка, 1 кім. 52, (04631) 2-53-66

Психологічна допомога

068-101-69-52 Ірина, 068-386-86-01 Оксана

Дигал Ярослав,

провідний спеціаліст відділу соціальної роботи НРЦСССДМ