back

Перше засідання організаційного комітету з підготовки і відзначення в районі заходів з нагоди Дня Державного Прапора України та 24-ї річниці незалежності України

29 липня 2015

29 липня заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко провела перше засідання організаційного комітету з підготовки і відзначення в районі заходів з нагоди Дня Державного Прапора України та 24-ї річниці незалежності України.

На початку засідання Оксана Миколаївна ознайомила присутніх з орієнтовним планом заходів з нагоди державних свят. Зокрема, увагу було зосереджено на підготовці заходів районного рівня. Члени організаційного комітету обговорили ряд організаційних питань та попередньо узгодили дати, час та місце проведення святкового концерту з нагоди Дня незалежності України, акції «Я громадянин України» з урочистим врученням паспортів шістнадцятирічним юнакам та дівчатам, церемонії підняття Державного Прапора України.

Важливим моментом, на думку Оксани Мелашенко, є організація і проведення на належному рівні не лише загально районних урочистостей, а й святкових програм та тематичних акцій в усіх населених пунктах. Органи виконавчої влади та виконкоми селищної, сільських рад мають розглянути всі можливості для того, аби якомога більше жителів району відчули, що головні державні свята України – День Державного Прапора та День незалежності – стосуються кожного громадянина нашої держави.

За результатами роботи були дані доручення відповідальним виконавцям.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА