back

У школах району пролунав останній дзвоник

29 травня 2015

29 травня 2015 року у школах Ніжинського району пройшли урочисті заходи з нагоди святкування Останнього дзвоника. З цією подією учнів вітали перший заступник голови Ніжинської районної державної адміністрації Сергій Батрак, голова Ніжинської районної ради Олег Бузун, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Відзначення завершення навчального року - це традиційне і всенародне свято – сповнене тепла і вдячності. Воно об’єднує і дарує гарний настрій та світлі надії.

Перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Батрак побував на урочистій лінійці з нагоди Останнього дзвоника у Перемозькій загальноосвітній школі І-ІІІ ст. та звернувся із теплими і щирими словами вітань до всіх присутніх, а найголовніше – до цьогорічних випускників.

- Цьогоріч мелодія останнього шкільного дзвоника покличе у світ дорослого самостійного життя 140 випускників Ніжинського району, один з яких ( Данинський НВК) буде нагороджений золотою медаллю за високі досягнення у навчанні, а троє (Світанківська, Галицька ЗОШ) срібною.

Дорогі випускники! Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Ви є тими, хто творить майбутнє України, бо від вихованості й навченості сьогоднішніх учнів залежить те, якою буде наша держава у близькому і далекому майбутньому,- зазначив у своєму виступі Сергій Анатолійович.

Із вітальними словами до всіх присутніх на святі звернулася директор школи Антоніна Городнича. Вона підвела підсумки навчального року, вручила почесні грамоти та дипломи кращим учням за особливі успіхи у навчанні, творчих та спортивних здобутках.

Святкового настрою додавали виступи та музичні вітання від учнів школи.

Сектор інформаційної діяльності РДА