back

Нарада керівників навчальних закладів району

28 травня 2015

27 травня 2015 року у відділі освіти відбулась нарада керівників навчальних закладів району, участь у якій взяли перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Батрак та голова районної ради Олег Бузун.

Учасники наради обговорили наступні питання порядку денного:

- про проведення державної підсумкової атестації учнів 9-х класів навчальних закладів району;

- про навчальні плани загальноосвітніх навчальних закладів на 2015-2016 навчальний рік;

- про стан організації підготовки навчальних закладів району до проведення організованого відпочинку та оздоровлення дітей влітку 2015 року;

- про забезпечення районною психолого-медико-педагогічною консультацією супроводу дітей з особливими освітніми потребами;

- про цільовий прийом випускників до вищих навчальних закладів педагогічного профілю та педагогічних ліцеїв області;

- про проведення інвентаризації бібліотечних фондів навчальної літератури 2015 року та визначення перспективного забезпечення учнів підручниками станом на 1 вересня 2015 року та інші.

Виступаючи перед присутніми, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Батрак піднімав питання літнього оздоровлення та відпочинку дітей. Зокрема, зауважив, що на проведення організованого відпочинку учнів на пришкільних майданчиках залучені кошти з бюджетів сільських рад, а також інвесторів та акцентував увагу на тому, що в першу чергу повинні бути охоплені оздоровленням та відпочинком діти пільгових категорій.

Крім того, перший заступник голови райдержадміністрації інформував присутніх керівників навчальних закладів щодо процесу реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади та проведення його першого етапу — підготовки перспективного плану формування спроможних територіальних громад.

За інформацією відділу освіти