back

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ !!!

28 квітня 2015

Повідомляємо, що набула чинності постанова Кабінету Міністрів України від 31 березня 2015 р. №200 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на забезпечення постраждалих учасників антитерористичної операції санаторно-курортним лікуванням».

Право на санаторно-курортне оздоровлення за рахунок коштів державного бюджету мають особи, які постраждали під час проведення антитерористичної операції та яким встановлено статус учасника бойових дій чи інваліда війни. Путівки надаються згідно з медичними рекомендаціями в порядку черговості в міру надходження путівок.

Для одержання путівки особи повинні перебувати на обліку в органах соціального захисту населення за зареєстрованим місцем проживання, а такі, що переселилися з тимчасово окупованої території чи районів проведення антитерористичної операції, – за фактичним місцем проживання відповідно до довідки про взяття на облік особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції.

Для одержання путівки особа чи її законний представник подає заяву, копія паспорту, ідентифікаційного коду, медичну довідку лікувальної установи за формою № 070/о, копію посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни та документ, що підтверджує безпосереднє залучення особи до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.

За додатковою інформацією та оформленням документів звертатись в управління соціального захисту населення Ніжинської РДА, пл. І. Франка, 1, кімната №8, телефонувати 2-42-51.