back

Вітання голови райдержадміністрації Володимира Леонідовича Другакова учням і випускникам загальноосвітніх навчальних закладів району з нагоди завершення навчального року

26 травня 2011

Шановні вчителі, батьки, гості, дорогі діти, наша підростаюча зміна !

Весна у природі, весна у душах і серцях. Розлився по всій Україні ніжний квіт півоній, калини, конвалій. І є щось чаруюче, глибинне і щасливе в тому, що о цій сонячній порі року над нашими селами і містами традиційно лине малиновий спів шкільного дзвоника.

І немає, мабуть, людини на землі, яка почувши цей дзвоник, не згадала б свої шкільні роки, першу вчительку та свято останнього дзвоника.

У Ніжинському районі 28 шкіл, в яких навчається 2251 учень , всі вони сьогодні святково вбрані поспішають у школи, які стали для них другою домівкою.

Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаємо Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Випускники ж сприймають останній шкільний дзвоник як початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаємо щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаємо вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій.

Сьогодні маємо нагоду низько вклонитися вчителям, які не тільки озброюють учнів знаннями, а й формують їх духовно й фізично, прищеплюють життєві принципи, допомагають виробити характер. Ви є тими, хто творить майбутнє України, бо від вихованості й навченості сьогоднішніх учнів залежить те, якою буде наша держава у близькому і далекому майбутньому. По-особливому урочистий цей день і для ваших батьків, дідусів і бабусь. Разом із вами вони пройшли роки вашого шкільного життя. Вони раділи вашим успіхам, переймалися невдачами. Цінуйте їхню любов і підтримку. Бажаємо вам віри і впевненості у завтрашньому дні. Добра й благополуччя, доброго здоров"я і миру у ваших домівках.