back

День відділів виконавчого апарату обласної ради

17 березня 2011

15 березня на базі Ніжинського району пройшов день відділів виконавчого апарату Чернігівської обласної ради.

За словами першого заступника голови облради Івана Коробки, вибір Ніжинщини як першого району, з якого розпочалося відновлення практики днів відділів, не випадковий. Адже із 29 сільських голів району на минулих виборах 11 на цю посаду обрано вперше. Ці люди потребують не лише теоретичних знань з питань управління, а й конкретних методичних і практичних порад.

Голова Ніжинської райради Олег Бузун відкрив пленарне засідання, що мало назву “Про роботу органів місцевого самоврядування по вирішенню життєважливих питань громад”.

Голова районної державної адміністрації, депутат обласної ради Володимир Другаков. Зупинившись на актуальних питаннях соціально-економічного розвитку Ніжинського району та першочергових завданнях поточного року, Володимир Леонідович заявив: “Зайняте районом 9-е місце в загальнообласному рейтингу за 2010 рік зобов’язує нас більш детально вивчити ситуацію і спільно знайти шляхи вирішення проблем, що накопичилися”.Необхідно активізувати роботу усіх гілок влади із залучення інвесторів, як вітчизняних, так і іноземних, для модернізації існуючих і створення нових виробництв.

На чисельні питання сільських голів відповідали начальники відділів виконавчого апарату облради Після завершенні пленарної частини роботи дня відділів виконавчого апарату обласної ради у Ніжинському районі учасники зустрічі відвідали Липіворізьку сільську раду.