back

На честь героя відкрили меморіальну дошку

26 грудня 2014

25 грудня 2014 року в с.Перемога відбулись урочисті заходи, присвячені відкриттю меморіальної дошки пам’яті нашого земляка Сергія Барана, який помер від отриманого тяжкого поранення в антитерористичній операції на сході України у вересні 2014 року. Він майже чотири місяці воював на Луганщині у складі 13-го батальйону територіальної оборони.

Меморіальну дошку на честь героя відкрили в Перемозькій ЗОШ І-ІІІ ст., де він навчався. Така ж дошка розміщена і на стіні будинку, де проживав Сергій в с.Богданівка.

У заходах взяли участь члени сім’ї та родичі загиблого, керівництво району, представники міськрайонної Спілки ветеранів Афганістану, педагогічний та учнівський колектив школи, жителі села.

Даний захід був ініційований членами міськрайонної Спілки ветеранів Афганістану. Вони, будучи свого часу учасниками бойових дій, як ніхто інший розуміють ціну життя людини, яка захищає свою батьківщину в умовах війни.

У рамках заходів був проведений мітинг-реквієм, під час якого присутні ще раз згадали життєвий шлях чоловіка, який загинув захищаючи суверенітет та незалежність своєї країни.

Пам’ять героя вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіальної дошки.

Учасники заходу також відвідали могилу загиблого в с.Богданівка.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА