back

В районі розпочато реалізацію спільного проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»

22 грудня 2014

22 грудня 2014 року голова райдержадміністрації Ігор Смаль провів нараду щодо реалізації в районі спільного проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду. Фаза ІІІ».

Цей проект наприкінці листопада був презентований в обласній раді. Три райони, в тому числі і Ніжинський були визначені пілотними по впровадженню проекту у відповідності до Закону України “Про співробітництво територіальних громад” за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

У нараді взяли участь голова районної ради Олег Бузун, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Батрак, голова громадської організації Благодійний фонд «Ніжен» Микола Шкурко, представники відділу освіти та економічного розвитку і торгівлі РДА.

Присутні обговорили пріоритетні напрямки, механізм впровадження проекту в районі та питання визначення об’єкта для проведення теплореновації та енергозберігаючих заходів.

В ході обговорення була внесена пропозиція рекомендувати Крутівській, Перебудівській, Переяслівській та Кунашівській територіальним громадам провести громадські слухання щодо визначення місця реалізації проекту.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю