back

Громадські слухання з питань енергозабезпечення району в умовах аварійних відключень електроенергії

18 грудня 2014

18 грудня 2014 року в у залі засідань райдержадміністрації відбулись Громадські слухання з питань енергозабезпечення споживачів району в умовах введення графіків аварійних відключень електроенергії.

Участь у обговоренні взяли голова райдержадміністрації Ігор Смаль, голова районної ради Олег Бузун, представники Ніжинського РЕМ, селищний, сільський голови, депутати районної та місцевих рад, активні громадяни району.

У зв’язку із складною ситуацією, що склалася сьогодні в енергосистемі України наше головне завдання зараз донести об’єктивну інформацію до населення району, яка стосується аварійних відключень- наголосив голова райдержадміністрації, відкриваючи зустріч.

Головний інженер Ніжинського РЕМ Ігор Храпатий доповів про ситуацію в Україні, області, районі щодо аварійного відключення електроенергії та надав роз’яснення щодо впровадження графіків відключень та технічних особливостей регулювання. Юрист РЕМ Олег Жила надав слушні рекомендації як діяти населенню в разі відключень електроенергії та разом з головним інженером відповів на запитання представників громадськості присутніх на зустрічі.

Підняті питання стосувались забезпечення життєдіяльності у соціально-побутовій та виробничій сферах району, зокрема, забезпечення електроенергією сільськогосподарських об’єктів, промислових підприємств, навчальних закладів, а також сільського населення, недотримання графіків відключень тощо.

До відома керівників територіальних громад були доведені графіки відключень електроенергії по населених пунктах.


Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації