back

В райдержадміністрації

21 січня 2011

20 січня п.р. Федерація профспілкових організацій області та Підприємство «Навчально-методичний центр профспілок, Головне управління праці та соціального захисту населення ОДА провели в м.Ніжині семінар для керівників, профспілкового активу і спеціалістів підприємств, установ, організацій міста та району з питань внесення змін в колективні договори щодо оплати праці, недопущення порушень трудового законодавства та ін.

Цього ж дня голова райдержадміністрації В.Л.Другаков провів виїзну приймальню РДА у виконкомі В.Кошелівської сільської ради. У заході взяли участь : Пономаренко А.В., заступник голови РДА, Хоменко Н.М., заступник начальника управління Держкомзему в Ніжинському районі, Лозова Л.В., начальник відділу освіти РДА, Фурман І.М., дільничний інспектор МВ УМВС України в Чернігівській області, Новак О.М., майстер мережної дільниці РЕМу, спеціалісти відділів апарату РДА, преса.

Голова райдержадміністрації відвідав установи та організації, які знаходяться на території громади, прийняв відвідувачів з питань будівництва у місцевій школі спортивного залу, функціонування закладу культури та земельні.