back

Українські вишиванки, наче райдуги світанки

08 грудня 2014

З метою підвищення професійних умінь і навичок педагогів-організаторів та шкільних бібліотекарів у організації виховної роботи 27 листопада 2014 року на базі Галицької ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося засідання методичного об’єднання педагогів-організаторів та шкільних бібліотекарів з проблеми: «Національно-патріотичне виховання дітей та учнівської молоді в умовах сьогодення».

У засіданні прийняли участь педагогічі працівники Безуглівської Вертіївської, Крутівської, Перемозької, Світанківської, Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ст., Сальненського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ст.

У ході засідання розглядалися питання внесення доповнень до планів виховної роботи навчальних закладів району відповідно до поточних нормативних документів, ефективність впровадження нових форм та методів в організації виховного процесу, виховання активного громадянина України через роботу учнівського самоврядування навчального закладу.

Підведені підсумки проведення щорічного Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек «Шкільна бібліотека – стратегічний партнер совіти» та відвідано бібліотечний урок з теми «Символіка України», на якому діти представили свої творчі роботи щодо розуміння національних символів українського народу (калина, верба, мальви, рідна хата, вишиванка…). На завершення гості долучилися до виховного заходу «Українські вишиванки, наче райдуги світанки», де учні школи вразили всіх присутніх прекрасним виконанням пісень про рушники та вишиванки, а також глибоким знанням давніх традицій українців.

За інформацією відділу освіти райдержадміністрації