back

Урочисті заходи з нагоди Дня місцевого самоврядування

05 грудня 2014

05 грудня 2014 року в залі засідань райдержадміністрації відбулися урочисті заходи, присвячені Дню місцевого самоврядування.

Голова райдержадміністрації Ігор Смаль та голова районної ради Олег Бузун привітали зі святом присутніх у залі селищного, сільських голів, депутатів всіх рівнів, секретарів селищної та сільських рад.

Звертаючись до керівників територіальних громад Ігор Вікторович зауважив:

- За вашими спинами, шановні сільські голови – стоїть ваша громада. Тому будь-яка проблема громади – є вашою особистою проблемою.

Наслідком реформування місцевого самоврядування має стати розширення ваших повноважень та пам’ятайте, що це і більша відповідальність.

З нагоди вашого професійного свята бажаю вам звичних людських речей: сімейного затишку, благополуччя, наснаги в роботі. Нехай у громадах, які ви представляєте, завжди лунає дитячий сміх – ознака розвитку та благополуччя будь-якого суспільства.

За підсумками огляду-конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку» та з нагоди Дня місцевого самоврядування Ігор Смаль нагородив грамотами Ніжинської районної державної адміністрації кращі територіальні громади району: за I місце - Липоворізьку сільську раду; за II місце Заньківську сільську раду; за III місце Шатурську сільську раду.

Кращих представників місцевого самоврядування нагородили грамотами та подяками районної ради та райдержадміністрації.

Своїх колег зі святом також привітала Данинський сільський голова Ганна Оксенич, яка побажала всім міцного здоров’я та мирного неба над головою.

Святкового настрою присутнім додали виступи працівників культури району.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА