back

Шановні депутати районної, селищної, сільських рад всіх скликань, селищний та сільські голови, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

05 грудня 2014

Сердечно вітаю вас з професійним святом – Днем місцевого самоврядування!

Цей день є святом кожної громади – району, міста, селища, села та кожного їх мешканця. Його відзначення на державному рівні є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців.

Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування, як важливого інституту реального народовладдя та засобу реалізації інтересів територіальної громади.

Шановні колеги, ваша наполеглива та самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є гідним внеском у розбудову нашого району і держави.

Завдяки злагодженій роботі представницької і виконавчої гілок влади, тісному співробітництву сьогодні вдається не лише вирішувати чимало непростих питань, а й реалізовувати багато перспективних планів та задумів.

Усім, хто працює на благо територіальної громади, відстоює її потреби та інтереси бажаю міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди, добра.

Нехай щира людська вдячність та повага будуть вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця серед щоденних турбот.

Ігор Смаль

голова райдержадміністрації