back

До відома громадян, що переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції

02 грудня 2014

Постановою Уряду від 5 листопада 2014 року № 637 передбачено, що призначення та продовження виплати пенсій, усіх видів державної соціальної допомоги та компенсацій, матеріального забезпечення, соціальних послуг за рахунок коштів державного бюджету та фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, здійснюються за місцем перебування таких осіб на обліку, що підтверджується довідкою, виданою згідно з Порядком оформлення і видачі довідки про взяття на облік особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 1 жовтня 2014 р. № 509.

Зазначені виплати, що призначені або продовжені відповідним особам до набрання чинності цією постановою, здійснюються за фактичним місцем їх проживання (перебування) у разі видачі їм до 31 грудня 2014 р. такої довідки.

За отриманням довідки особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції необхідно особисто звернутися до управління соціального захисту населення Ніжинської райдержадміністрації за адресою м. Ніжин, пл. Франка, 1, кімната № 4. При собі мати паспорт, ідентифікаційний номер.

Телефони для довідок: 2-34-38.