back

Програми підтримки багатодітних родин в дії

25 листопада 2014

На виконання обласної Програми передачі нетелей багатодітним сім’ям на 2011-2015 роки 41 сільська родина Чернігівської області отримає племінну тварину. Кошти на придбання нетелей вже надійшли з обласного бюджету в райони.

Рішенням десятої сесії районної ради шостого скликання у 2012 році була затверджена районна Програма передачі нетелей багатодітним сім’ям, які проживають у сільській місцевості Ніжинського району на 2012-2015 роки.

Здійснення підтримки сільських багатодітних сімей шляхом передачі їм племінних нетелів, дасть змогу забезпечити багатодітні родини та їх дітей екологічно чистою молочною продукцією власного виробництва, створити сприятливі умови для покращення матеріального стану сімей, в яких виховується 5 і більше дітей.

24 листопада 2014 року в.о. начальника управління агропромислового розвитку Марія Носенко та головний спеціаліст з питань сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Андрій Штайнеккер передали нетеля багатодітній родині Подобних, що мешкає в селі Зруб Кукшинської сільської ради. Сім’я виховує дев’ятеро дітей.

Також до кінця року планується передати нетеля в господарство родини Самофал з Терешківки, в якій виховується 5 дітей.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації