back

Засідання робочої групи з надання психологічної допомоги учасникам АТО та членам їх родин

03 листопада 2014

Як відомо, чужої біди не буває. Мабуть, саме вміння згуртовуватись у найскладніший час і об’єднувати свої зусилля заради досягнення спільної мети допомагає вистояти Україні у цей нелегкий час.

Саме з такою метою і відбулося 03 листопада 2014 року засідання робочої групи з надання психологічної допомоги учасникам АТО, членам їх родин, вимушеним переселенцям, всім жителям району, яким складно пристосуватися до змінених умов життя та віднайти рівновагу.

У засіданні взяли участь: голова районної державної адміністрації Ігор Смаль, перший заступник голови РДА Сергій Батрак, представники різних відділів районної державної адміністрації (управління соціального захисту населення, служби у справах дітей, відділу освіти та ін.) та центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а також доцент кафедри психології НДУ ім.М.Гоголя, психолог відділу персоналу штабу ДСНС Спеціального авіаційного загону.

Учасники засідання акцентували увагу на тому, що сім’ям воїнів АТО на даний час потрібний посилений соціальний захист. Адже тоді й самим захисникам Вітчизни можна буде зосередитися на виконанні бойових завдань, а не на побутових проблемах своїх родин.

Особливої уваги, чуйності та психологічної підтримки заслуговують сім’ї загиблих героїв. У нашому районі їх чотири ( с.Богданівка, с.Переяслівка, с.Вертіївка, с.Колісники).

Після детального обговорення проблемних моментів членами робочої групи прийняті конструктивні рішення в інтересах сімей загиблих учасників АТО та взяті на контроль до їх повного виконання.

За інформацією Ніжинського районного ЦСССДМ