back

Питання локалізації та ліквідації торф"яної пожежі у Крутах знаходиться на особистому контролі голови райдержадміністрації

03 листопада 2014

31 жовтня 2014 року голова районної державної адміністрації Ігор Смаль з робочою поїздкою відвідав Крутівську територіальну громаду, зокрема, територію загоряння тоф’яників в прибережній смузі річки Остер у межах села Крути.

Метою поїздки було вирішення питань щодо ліквідації та локалізації торф’яної пожежі. Після поїздки було прийнято рішення зібрати термінову нараду в райдержадміністрації з метою обговорення подальшого плану дій щодо повної ліквідації пожежі.

Оскільки дана проблема вимагає негайного реагування та ефективного вирішення, до участі в оперативній нараді були запрошені керівники екологічної служби, управління водного господарства Ніжинського району, підрозділу МНС, представники сільськогосподарських підприємств, Крутівський сільський голова та актив села.

Вів засідання голова райдержадміністрації Ігор Смаль. Участь у нараді взяв перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Батрак.

За результатами роботи були прийняті відповідні рішення. Насамперед, необхідна чітка координація дій між громадою та виробничими підрозділами, які будуть ліквідовувати пожежу. Також було розроблено план заходів щодо локалізації та ліквідації пожежі на торфовищі та контролю за дотриманням правил пожежної безпеки в районі. Дане питання залишається на особистому контролі голови райдержадміністрації.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю РДА