back

Шановні працівники соціальної сфери!

31 жовтня 2014

Прийміть щирі вітання і найкращі побажання з нагоди вашого професійного свята.

Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.

Ви щоденно піклуєтесь про ветеранів війни і праці, людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, підтримуєте малозабезпечені та багатодітні сім'ї, допомагаєте їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації.

Властиві вам якості - самовіддане служіння обраній справі, доброта і милосердя, чуйність і щедрість душі винагороджуються вдячністю і повагою жителів району, яким ви додаєте впевненості у завтрашньому дні.

Бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров'я, щастя, домашнього затишку і тепла, реалізації задумів, нових творчих здобутків.

Хай спільними зусиллями і спільною працею будується щасливе майбутнє України, добробут і гідне життя громадян району! Натхнення вам і творчих успіхів у вашій благородній справі!

Голова райдержадміністрації

Ігор Смаль