back

В райдержадміністрації

05 березня 2011

2 березня п.р. у міськрайонному центрі зайнятості відбувся семінар-зустріч з селищним, сільськими головами з питання : напрямки взаємодії служби зайнятості з селищною, сільськими радами; організація та проведення оплачуваних громадських робіт на 2011 рік.

Цього дня відбулися сходи : в с.Данине, налічує 824 жителі. У заході взяв участь голова райдержадміністрації В.Л.Другаков. В ході обговорення піднімались питання : перевезення пільгових категорій населення, соціальний захист населення, що мають статус «Діти війни», виділення землі працівникам соціальної сфери.

в с.Бурківка, населення -327чол. У роботі сходу взяв участь заступник голови райдержадміністрації А.В.Пономаренко. Питання, що піднімались на сході : газифікація населеного пункту.

в с.Шняківка, населення 359чол.У сході громадян взяв участь заступник голови райдержадміністрації А.М.Калініченко. Основні питання, що піднімались на сході : газифікація населеного пункту.

в с. Колісники, населення – 744 чол. У заході взяли участь : керівник апарату райдержадміністрації Т.П.Коник, депутат обласної ради, головний лікар Ніжинської ЦРЛ Ю.П.Солодько. Питання, що піднімались на сході : перевезення пільгових категорій населення.