back

Привітали жительку села Бурківки зі сторічним ювілеєм

21 жовтня 2014

«Життя прожити – не поле перейти» - говорить народна мудрість. І ці слова впевнено може підтвердити жінка, яка здолала довгу життєву ниву довжиною в сто років, жителька села Бурківка Таїсія Іванівна Філоненко.

20 жовтня до неї на гостини завітали, щоб привітати з поважним ювілеєм голова Ніжинської райдержадміністрації Ігор Смаль, начальник управління соціального захисту населення Олександр Шевчун та сільський голова Андрій Дзюба. Вони висловили щирі слова вдячності за її вагомий трудовий внесок у розвиток села, за добропорядне виховання дітей та онуків і за яскравий приклад людяності та порядності.

Непростий життєвий шлях пройшла ювілярка. Народилася 20 жовтня 1914 року багатодітній сім’ї (9-ть дітей). Вийшла заміж та народила 3-х дітей. Син помер малолітнім. Виховала двох доньок, Філоненко Марію Денисівну та Шулежко Ганну Денисівну. Має двох внуків та чотирьох правнуків. З 1933 по 1966 роки працювала в рільничій бригаді колгоспу «Комуніст».

Цього дня привітати іменинницю завітало ще багато гостей, серед яких її рідні та найдорожчі люди: діти, онуки, правнуки, друзі та односельці.

За святковим столом всі бажали довгожительці щастя, здоров'я, добра та ще довгих років життя. Іменинниця щиро дякувала за вітання та увагу.

Окрім численних побажань на її адресу, були квіти та цінні подарунки від керівництва району.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю РДА