back

Урочисте відкриття дитячого садка в Липовому Розі

20 жовтня 2014

17 жовтня 2014 року в селі Липів Ріг відбулось урочисте відкриття дитячого садка після капітального ремонту.

У 2013 році розпочалися ремонтні роботи приміщення колишнього дошкільного навчального закладу. Протягом 2013-2014 року із загального та спеціального фондів бюджету сільської ради використано 320,0 тис. грн. Більше 1 млн. грн. на відновлення роботи дошкільного навчального закладу виділив керівник фермерського господарства «Липоворізьке» Сутула Олексій Олексійович.

Садок сучасний, комфортний та затишний. Його відкриття– це приклад співпраці влади та бізнесу в інтересах створення належних умов для дітей.

На урочистості завітали почесні гості, серед яких: керівництво району, представники політичних партій та кандидати у народні депутати України по 209 виборчому округу, а також батьки та жителі села.

Не обійшлося на святі і без подарунків. Від районної державної адміністрації та районної ради - дві газові плити. Кандидат у народні депутати Олег Волощук (Радикальна партія Олега Ляшка) подарував дитячому садочку пральну машину, представники «Блоку Петра Порошенка» - пилосос, від Валерія Салогуба (ВО «Батьківщина») - дитячий майданчик.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю РДА