back

Виїзний семінар-тренінг центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади та місцевого самоврядування

16 жовтня 2014

16 жовтня в Ніжинській райдержадміністрації відбувся тематичний короткотерміновий виїзний семінар-тренінг центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади та місцевого самоврядування «Забезпечення ефективності запобігання та протидії проявам корупції на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування».

Відкрив семінар в.о. голови райдержадміністрації Сергій Батрак, після чого передав слово фахівцям Центру В’ячеславу Пузирному та Олександру Бугриму. Вони ознайомили присутніх з інформацією щодо соціальних передумов, поняття, сутності корупції в Україні, світового досвіду у сфері боротьби з корупцією, сучасного антикорупційноно законодавства України, Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», особливостей відповідальності за вчинення корупційних правопорушень, системи корупційних правопорушень в Україні.

Слухачами семінару були посадові особи органів місцевого самоврядування та державні службовці органів виконавчої влади.

Наприкінці підсумки навчання підвів заступник директора Центру, магістр державної служби Петро Підгайний.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА