back

Вітання голови райдержадміністрації з Днем юриста

08 жовтня 2014

Шановні служителі закону!

Сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем юриста!

Це свято людей, які своїм словом і ділом мають стверджувати недоторканість конституційних прав і свобод громадян, непорушність законів.

Зі здобуттям незалежності Українською державою професія юриста ставала вагомою і необхідною. Фах юриста набував авторитету в державі.

Сьогодні ж, коли зароджується нове українське суспільство загартоване війною, високий професіоналізм, усвідомлене почуття відповідальності допоможуть вам завжди бути на висоті вимог нашої доби. Маю надію, що своєю багатогранною діяльністю, ви активно сприятимете руху України по шляху побудови демократичної держави європейського типу, найбільшою цінністю якої є верховенство права, утвердження і забезпечення прав і свобод людини.

Нехай ваші професійні зусилля будуть винагородженні повагою і довірою громадян, впевненістю у надійному і справедливому захисті їх конституційних прав і свобод.

Щиро зичу вам здоров’я, добробуту, щастя й удачі, життєвої наснаги та нових здобутків у професійній і громадській діяльності в ім’я процвітання нашої України.

Ігор Смаль

голова райдержадміністрації