back

Відбувся благодійний захід, присвячений поверненню із зони бойових дій вояків 41-го батальйону територіальної самооборони та з нагоди Дня працівників освіти

06 жовтня 2014

04 жовтня в приміщенні Лосинівського Будинку культури відбувся благодійний захід, присвячений поверненню із зони бойових дій вояків 41-го батальйону територіальної самооборони та з нагоди Дня працівників освіти. Від імені районної влади освітян привітав голова райдержадміністрації Ігор Смаль.

Звертаючись до присутніх, Ігор Вікторович нагадав слова Отто фон Бісмарка про те, що на полі бою перемагають вчителі та священники. Голова РДА наголосив на важливості вчительського впливу на формування свідомості підростаючого покоління, відмітив постійне прагнення вчителів району до самовдосконалення, відданість професії, досвід і знання, що їх педагоги щедро передають своїм вихованцям та наголосив на значимості професії педагога в суспільстві, а надто - в нинішні часи єднання та патріотичного піднесення українського народу.

За сумлінну багаторічну працю, особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління, творчість у педагогічній діяльності та з нагоди Дня працівників освіти Карпенко Олена Михайлівна (учитель української мови і літератури Лосинівської ЗОШ I-III ступенів) та Постол Людмила Миколаївна (учитель хімії Лосинівської ЗОШ I-III ступенів) були нагороджені грамотами районної державної адміністрації.

Святкового настрою педагогам додала концертна програма підготовлена учасниками місцевих творчих колективів.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю