back

Обговорили питання активізації інвестиційної діяльності на рівні районів

06 жовтня 2014

03 жовтня 2014 року в районній державній адміністрації відбулось виїзне засідання Департаменту інвестиційного розвитку та капітального будівництва облдержадміністрації за участю Сергія Нітченка, заступника директора Департаменту, начальника управління капітального будівництва, Олександра Покришки, радника голови Чернігівської міської ради та Юрія Агафонова, директора центру державного приватного партнерства при Департаменті інвестиційного розвитку та капітального будівництва ОДА.

У роботі виїзного засідання взяли участь голова райдержадміністрації Ігор Смаль, голова районної ради Олег Бузун, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Батрак, приватні підприємці, депутати районної ради.

Учасники наради обговорили питання активізації інвестиційної діяльності на місцевому рівні. Крім того, була заслухана інформація про створення торговельно-економічних місій у Чернігівській області та організації проектно-будівельних робіт у 2014 році на рівні районів. Не залишилось поза увагою і питання активізації залучення донорської допомоги та грантів.

За інформацією відділу економічного розвитку

і торгівлі райдержадміністрації