back

Біль афганської війни не стихає в батьківських серцях

15 лютого 2012

13 лютого, в переддень відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, активісти міськрайонної організації Української Спілки ветеранів Афганістану, батьки воїнів-інтернаціоналістів, представники районної влади віддали шану загиблим воїнам-афганцям: Миколі Орлу з села Червоний Колодязь, Віталію Пузіну з селища Лосинівки, Валерію Кузьменку з села Галиці, Анатолію Парубцю з села Ковтунівки, зустрілися з сім’ями загиблих воїнів, відвідали могили та поклали квіти до пам’ятних знаків.

В заходах взяли участь: заступник голови райдержадміністрації Людмила Сипливець, голова районної ради Олег Бузун, голова міськрайонної спілки ветеранів Афганістану Сергій Ступак, голова міськрайонної спілки сімей військовослужбовців, які загинули в Афганістані Алла Запорожець, Лосинівський селищний голова Анатолій Стрілець, Галицький сільський голова Володимир Пуховець, Перемозький сільський голова Дмитро Остапець.

В залі Галицької ЗОШ 1-3 ст. відбулось вручення грамот воїнам-інтернаціоналістам від райдержадміністрації та районної ради та літературно-музична композиція, підготовлена учнями школи.