back

До уваги мешканців Ніжинщини!

22 березня 2024

Країна-терорист знову атакувала Україну. Цієї ночі об’єкти енергетичної та критичної інфраструктури, житлові будинки та навіть тролейбус зазнали серйозних атак. Ворожа армія випустила на нашу територію понад 60 «шахедів» і майже 90 ракет різних типів.

Мета ворогів чітка й зрозуміла, вони хочуть  не просто пошкодити, а спробувати знову, як і минулого року, спричинити масштабний збій в роботі енергосистеми країни.

У низці українських областей є перебої зі світлом. Енергетики вже працюють над відновленням електропостачання та роблять усе можливе, аби якнайшвидше повернути людям світло.

Харків та область, Запоріжжя, Сумщина, Полтавщина, Дніпропетровщина, Одещина, Хмельницький та область, Вінничина, Франківщина – всюди, де це потрібно, від ночі тривають відновлювальні роботи.

Шановні мешканці Ніжинщини! Війна триває і всі ми маємо бути готовими до випробовувань, які вона таїть у собі! Тож звертаю вашу увагу, що в разі виникнення напруженої ситуації в енергосистемі нашої області на Чернігівщині також можливі перебої з електропостачанням!

Закликаю усіх вас не панікувати та підготуватись до цього! У вас мають бути готові ліхтарі, заряджені додаткові елементи живлення, акумулятори, мобільні телефони. Також, обов’язково, має бути певний запас питної води.

На території Ніжинського району діють пункти незламності, де, в разі критичної ситуації, готові прийняти та надати допомогу тим, хто її потребуватиме!