back

Робоча поїздка В’ячеслава Чауса на Ніжинщину

21 лютого 2024

20 лютого в рамках робочої поїздки до Ніжинського району начальник Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус провів у приміщенні Ніжинської районної військової адміністрації нараду, на якій обговорили стан виконання мобілізаційних завдань в районі.

В’ячеслав Чаус та начальник Ніжинської РВА Григорій Ковтун відвідали два заклади освіти – Борзнянську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів ім. Христини Алчевської та Шаповалівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів, де ознайомилися з організацією освітньо-виховного процесу та станом укриттів.

Також керівники відвідали Центр надання соціальних послуг Борзнянської міської ради, який відкритий у 2020 році і надає послуги з соціальної адаптації, соціальної інтеграції та реінтеграції. Три фахівці, які працюють у центрі, здійснюють представництво інтересів та надають послуги догляду вдома за місцем проживання громадян, які не здатні до самообслуговування. У липні 2023 року у Центрі створена спеціалізована консультативна служба допомоги постраждалим від домашнього насильства за ознакою статі.