back

Співпрацювати зі службою зайнятості роботодавцям вигідно!

14 лютого 2024

Працюючі підприємства – важлива складова економіки країни під час воєнного стану. Бо вони сумлінно сплачуючи податки, тим самим наближають Перемогу. Одне із відомих не лише на Чернігівщині, а й в Україні та далеко за її межами - АТ "Слов'янські шпалери - КФТП". Це – компанія з багаторічною історією, знаний виробник шпалер та найбільше бюджетоутворююче підприємство Корюківщини.

Фабрика забезпечує роботою понад 400 людей. Торік актуальними були 22 вакансії, з яких 18 укомплектовано службою зайнятості. Наразі АТ "Слов'янські шпалери - КФТП" потрібен інженер-технолог. Роботодавець гарантує офіційне працевлаштування та 20 тисяч заробітної плати.

Щоб допомогти підприємствам укомплектовувати штат професійними працівниками, зберегти існуючі та створювати нові робочі місця, служба зайнятості пропонує їм низку послуг. Основні з них: підбір кадрів, професійне навчання безробітних під конкретні робочі місця; підвищення конкурентоспроможності працівників шляхом отримання ваучера на навчання; задоволення потреб у тимчасових робітниках для виконання певних видів робіт. Також служба зайнятості пропонує роботодавцям фінансову підтримку. Зокрема, вони можуть отримати компенсаційні виплати за працевлаштування окремих категорій зареєстрованих безробітних, яким важко конкурувати на ринку праці, внутрішньо переміщених осіб, безробітних на нові робочі місця, за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю.

Про це йшлося на зустрічі директора Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник з керівництвом АТ "Слов'янські шпалери - КФТП".

Детально ознайомитися з послугами служби зайнятості роботодавцям можна на нашому сайті https://chg.dcz.gov.ua//

Є запитання? Звертайтеся на наш канал онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

За інформацією Чернігівського обласного центру зайнятості