back

Тримаємо економічний фронт разом

30 жовтня 2023

Працюючі підприємства – важлива складова економіки країни під час воєнного стану. Бо вони сумлінно сплачуючи податки, тим самим наближають Перемогу. Так, ТОВ «Чернігівський автозавод», незважаючи на отримані торік колосальні збитки та руйнування, що сталися внаслідок проведення активних бойових дій на околицях обласного центру, відновив виробництво і нині потребує кадрів. Підприємству потрібні слюсарі-електромонтажники, електрогазозварники, інженери з якості, слюсарі зі складання металевих конструкцій, маляри, інженери-конструктори, електрозварники на автоматичних та напівавтоматичних машинах, слюсарі з механоскладальних робіт, вантажники.

Бажаючим працювати роботодавець гарантує офіційне працевлаштування, а це – вчасна виплата заробітної плати та повний соціальний пакет, а ще - надання матеріальної допомоги в складних життєвих ситуаціях та на лікування. Іногороднім компенсується оренда житла. Заробітна плата відрядна. Є можливість навчання за фахом на робочих місцях. Режим роботи: 5-денний робочий тиждень з 8.00 до 16.35.

Нагадаємо,  ТОВ «Чернігівський автозавод» входить до складу корпорації «Еталон» і славиться виробництвом автобусів та тролейбусів.

Цього року за сприяння служби зайнятості на підприємстві укомплектовано 9 вакансій, а за останні п’ять років – близько 150. Крім підбору кадрів,  служба зайнятості пропонує роботодавцям і, зокрема, Чернігівському автозаводу низку безкоштовних послуг. Йдеться насамперед про професійну підготовку кадрів з числа безробітних, організацію робіт тимчасового характеру, надання ваучера на навчання окремим категоріям громадян тощо. Допомогти підприємствам розвиватися, зберегти існуючі та створювати нові робочі місця покликані програми фінансової підтримки. Наразі роботодавці можуть отримати допомогу по частковому безробіттю, компенсаційні виплати за працевлаштування зареєстрованих безробітних, внутрішньо переміщених осіб, за облаштування робочих місць працевлаштованих людей з інвалідністю.

Про це йшлося під час робочої зустрічі директора Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник з генеральним директором ТОВ «Чернігівський автозавод» Олександром Верхулевським.

Детально ознайомитися з послугами служби зайнятості роботодавцям і громадянам можна на нашому сайті https://chg.dcz.gov.ua/

Чернігівський обласний центр зайнятості