back

Робота є: Прилуцькій швейній фабриці потрібні швачки

16 жовтня 2023

Підприємство має потребу в понад сотні працівників. Роботодавець гарантує офіційне працевлаштування, а отже, соціальний пакет, гідні умови праці, вчасну виплату заробітної плати, компенсацію вартості проїзду для працівників-мешканців району. Є можливість організувати підвіз робітників до місця роботи, якщо в одній місцевості проживатиме 20 осіб. Оплата праці відрядна, тобто її розмір залежить від кількості та якості виконаної роботи, загалом це - 14 – 22 тис. грн. Фабрика працює в одну робочу зміну з понеділка по п’ятницю. На підприємстві є медичний пункт, приміщення для прийому їжі, душові. Наразі в штаті 350 працівників, з них швачок 268. На фабриці працюють не лише жителі Прилук, а й навколишніх сіл та сусідніх територіальних громад. Приїздять на роботу навіть з Варви.

До повномасштабного вторгнення фабрика співпрацювала здебільшого з іноземними замовниками, серед них відомі французькі, німецькі та бельгійські бренди. Після звільнення області від окупантів виробництво переорієнтували на внутрішній ринок. Нині там шиють одяг широкого вжитку. Підприємство оснащено новітнім технологічним обладнанням, що гарантує виробам високу якість.

За словами директора ПрАТ «Прилуцька швейна фабрика» Ірини Зайцевої, незважаючи на всілякі труднощі, вони працюють, розвиваються, нарощують виробничі потужності, відкривають нові цехи, а відтак збільшують штат. До речі, фабрика не зупиняла своєї діяльності навіть у найскладніші часи пандемії COVID-19 та активних бойових дій на Чернігівщині.

Підібрати потрібні кадри підприємству допомагає служба зайнятості. За її сприяння цього року укомплектовано 29 вакансій, а за останні п’ять років – понад 300.

Працевлаштуватись на фабрику можна навіть тим, хто немає  відповідної професійної підготовки та досвіду роботи, але є бажання навчатись та працювати. Зареєстрованим безробітним служба зайнятості пропонує безкоштовно здобути професію «швачка» з подальшим працевлаштуванням, а у громадян, не зареєстрованих в службі зайнятості, є можливість отримати ваучер на навчання.

З питань працевлаштування звертайтеся до будь-якого структурного підрозділу обласного центру зайнятості чи на наш канал онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

Пропозиції роботи дивіться на сервісі "Єдиний портал вакансій" https://jobportal.dcz.gov.ua/ , телеграм каналі актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz , нашому сайті https://is.gd/ODoqsz

Чернігівський обласний центр зайнятості