back

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території земельної ділянки наданої ТОВ "ІМ. Прядка"

03 липня 2021

ПОВІДОМДЕННЯ

Про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки   Детального плану території земельної ділянки наданої ТОВ "ІМ. Прядка" на умовах оренди загальною площею 3,97 га (кадастровий номер 7423387400:06:002:0054 розташованої за межами населеного пункту в адміністративних межах Лосинівської селищної ради  по вул.Молодіжна,9А, с.Перемога, Ніжинського району, Чернігівської області з метою планувальної організації території для будівництва силосів для зберігання зернових культур

Ніжинська районна державна адміністрація відповідно до ст.10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» повідомляє про початок громадського обговорення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту Детального плану території земельної ділянки наданої ТОВ "ІМ. Прядка" на умовах оренди загальною площею 3,97 га (кадастровий номер 7423387400:06:002:0054 розташованої за межами населеного пункту в адміністративних межах Лосинівської селищної ради  по вул.Молодіжна,9А, с.Перемога, Ніжинського району, Чернігівської області з метою планувальної організації території для будівництва силосів для зберігання зернових культур

Громадське обговорення  розпочато  з дня оприлюднення  Заяви про визначення обсягу  стратегічної екологічної оцінки, а саме з  03.07.2021 року по 17.07.2021 року.

Ознайомитись із змістом Заяви можна на офіційному сайті Ніжинської районної державної адміністрації  https://neadm.cg.gov.ua   

Відповідно до ст.12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадкість в межах строку громадського обговорення має право подавати в письмовій формі  ( в тому числі і в електронному вигляді) зауваження та пропозиції  до заяви про визначення  обсягу  стратегічної екологічної  оцінки  проекту документу  державного планування  місцевого рівня.

Зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки  проекту  Детального плану території земельної ділянки наданої ТОВ "ІМ. Прядка" на умовах оренди загальною площею 3,97 га (кадастровий номер 7423387400:06:002:0054 розташованої за межами населеного пункту в адміністративних межах Лосинівської селищної ради  по вул.Молодіжна,9А, с.Перемога, Ніжинського району, Чернігівської області з метою планувальної організації території для будівництва силосів для зберігання зернових культур подавати на голову Ніжинської районної державної адміністрації  за адресою: вул. Батюка, 5-А, м.Ніжин, Чернігівська обл., 16600.

Контактна особа – Начальник відділу ЖКГ, містобудування, архітектури, енергетики та захисту довкілля  тел.(04631) 7-31-29, електронна пошта e-mail: [email protected].

Строк подання зауважень і пропозицій становить 16 днів , тобто до 18. 07. 2021 року.

Пропозиції і зауваження, подані після завершення встановленого строку, не розглядаються.

Існуючий стан ділянки ТОВ ім Прядка

План діялянки ТОВ ім Прядка

Ділянка проектування ТОВ ім Прядка