back

Вітання голови райдержадміністрації з Новим 2021 роком

31 грудня 2020

Шановні жителі Ніжинщини!

Прийміть найщиріші вітання з прийдешнім Новим 2021 роком!

2020-й був нелегким для жителів усієї країни, так само і для нашого Ніжинського краю. Майже увесь рік ми боролися і продовжуємо боротися із страшною короновірусною хворобою та з її наслідками. Проте такі випробування 2020 року довели нам, що лише спільними зусиллями, приймаючи іноді складні чи незручні рішення, дотримуючись простих санітарно-гігієнічних правил, ми можемо боротися із викликами пандемії.

 

Крім того, 2020 рік відзначився для Ніжинського району, як для всієї країни в цілому, остаточними змінами в адміністративно-територіальному устрої. Наша Ніжинщина стала більшою і налічує 17 територіальних громад, цілком самостійних, фінансово незалежних та спроможних, а від так, з більшими можливостями і зобов’язаннями. Дякую усім головам громад за розуміння, підтримку і співпрацю у питаннях збереження установ, закладів та майна району й робочих місць!

 

Бажаю усім жителям нашого краю міцного здоров’я, родинного затишку, успіхів та щастя! Нехай доля буде лагідною до кожного, стіл - щедрим, а мрії - здійсненними!

 

Вірю, що Новий 2021 рік принесе усім нам позитивні емоції, щирі посмішки і радість від особистих перемог! Зі святом!

Голова райдержадміністрації

Григорій Ковтун