back

Голова райдержадміністрації Григорій Ковтун долучився до акції «1000000 дерев за 24 години»

19 жовтня 2020

 17 жовтня очільники Ніжинського району Григорій Ковтун та Олег Бузун разом із директором ДП "Ніжинське лісове господарство" Володимиром Костирком, працiвниками пiдприємства, громадськістю та учнями й педагогами Світанківського навчально-виховного комплексу долучились до Всеукраїнської акції з осіннього висадження 1 млн. дерев за 1 день.

 Захід по всій території нашої держави проходив в рамках глобального екологічного проекту "Озелення України" за ініціативи та підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Державного агенства лісових ресурсів України та Книги рекордів України.

 Саджанці сосен були висаджені на ділянці поблизу села Вертіївка, що була звільнена після планової вирубки дерев. Тож за декілька років тут знову зарясніє ліс. Варто зауважити, що ДП "Ніжинське лісове господарство" цього року вже посадило 89 га лісу, а планує 170 га. Минулого року було висаджено 156 га лісу.

 Всім відомо, що ліс - це легені планети, а турбота про довкілля сьогодні - наш внесок у здоров `я майбутнього покоління.

 

Відділ організаційної та інформаційної діяльності,

діловодства та контролю апарату Ніжинської РДА