03 серпня 2020

Конкурс «Надання кредитів фермерським господарствам»

З 21 липня Український державний фонд підтримки фермерських господарств (Укрдержфонд) оголосив проведення конкурсу на отримання фінансової підтримки на поворотній основі за бюджетною програмою «Надання кредитів фермерським господарствам».

Переможці конкурсу отримують фінансову підтримку на поворотній основі у розмірі, що не перевищує 500 тис. гривень, із забезпеченням зобов’язання щодо повернення бюджетних коштів на строк до 5 років.

Заявки та документи для участі в конкурсі приймаються регіональною комісією Чернігівського відділення Укрдержфонду з 21 липня по 19 серпня 2020 року за адресою: просп. Миру, 14, каб. 403, м. Чернігів, 14000. Телефон для довідок: (0462) 77-46-69.

До участі в конкурсі допускаються всі фермерські господарства, крім тих, які мають заборгованість перед Укрдержфондом та його регіональними відділеннями, яких визнано банкрутами, щодо яких порушено справу про банкрутство та які перебувають у стадії ліквідації, а також у яких виявлено факти незаконного одержання та/або нецільового використання бюджетних коштів.

Конкурсний відбір та формування реєстру фермерських господарств, що отримали право на одержання фінансової підтримки, проводить комісія з питань надання фінансової підтримки фермерським господарствам (Укрдержфонд, вул. Б. Грінченка, 1, м. Київ).

Заявки та документи подаються керівником фермерського господарства (уповноваженою особою) особисто або надсилаються рекомендованим листом на адресу регіонального відділення Укрдержфонду. Заявки, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розглядаються.

Перелік документів, які подаються для участі у конкурсі, передбачений п. 8 Постанови Кабінету Міністрів України № 1102 від 25 серпня 2004 р. (зі змінами). З ним можна ознайомитися на офіційному сайті Укрдержфонду або отримати особисто в регіональних відділеннях Укрдержфонду.

За інформацією  спеціалістів Ніжинської РДА  та

 Чернігівського відділення Українського

 державного фонду підтримки фермерських господарств