back

Райдержадміністрація підтримує ніжинських рятувальників  

21 грудня 2019

 

  Сьогодні голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин разом  з начальником відділу з питань цивільного захисту, оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Михайлом Марченком завітали до 16-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України в Чернігівській області. 

  Посадовці вручили працівникам підрозділу придбані на виконання Програми забезпечення пожежної безпеки на території Ніжинського району необхідні у повсякденній роботі акумулятор для рятувальної техніки, панорамні маски та 9 комплектів захисного одягу.

  Слід зауважити, що на виконання Програми у цьому році вже було придбано 24 таких комплекти, які були передані пожежній частині влітку.  

   Голова райдержадміністрації подякував особовому складу та керівництву 16-ї ДПРЧ за важливу роботу, яку вони виконують у захисті населених пунктів району та міста від пожеж та інших надзвичайних ситуацій.  Запевнив, що тісна співпраця та всебічна підтримка з боку районної державної адміністрації буде продовжуватись і надалі. Адже у наступному році програмою також передбачені кошти для придбання необхідних засобів та обладнання з метою покращення матеріально-технічної бази підрозділу.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації