back

У закладах освіти дітям має бути безпечно – Вячеслав Івашин

19 грудня 2019

Начальник відділу освіти Леся Лозова провела засідання Колегії відділу освіти і нараду керівників навчальних закладів району, Вертіївської та Лосинівської ОТГ. Участь у засіданні взяв голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин.

 

Під час Колегії освітяни обговорили питання профілактики та подолання булінгу в дитячому середовищі, стан виконання плану заходів районної Комплексної програми сприяння розвитку творчої особистості вчителя та учня у 2019 році та стан розгляду звернень громадян, а також затвердили план роботи відділу освіти на 2020 рік.

 

Під час наради директорів методист районного методичного кабінету Ірина Войцехович наголосила на посиленні заходів пожежної та техногенної безпеки в закладах освіти району. Зауважила, що всі школи й садочки в достатньому обсязі забезпечені вогнегасниками, вуглекисневими та порошковими, нагадала місця й правила їх розташування, в тому числі у класах хімії, біології, фізики, інформатики, в харчоблоці та котельні. А також наголосила на наявності планів евакуації, проведенні позачергових інструктажів з пожежної безпеки з усіма працівниками та тренувань з евакуацій за участю учнів та всього персоналу закладу.

 

Акцентував свою увагу на цьому питанні й голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, закликав керівників проаналізувати стан протипожежної безпеки в школах й садках. У наступному році з районного бюджету планується передбачити кошти на його покращення. У закладах освіти дітям має бути безпечно і це наш обов’язок, - наголосив посадовець.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА