back

У Безуглівській школі тривають ремонтні роботи

12 листопада 2019

Сьогодні на Ніжинщину з робочим візитом прибула директор Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації Олександра Хомик аби проінспектувати хід робіт на тих об’єктах, котрі фінансуються за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. У районі це – Безуглівський навчально-виховний комплекс І-ІІІ ступенів.

 

Нещодавно тут розпочались ремонтні роботи по утепленню фасаду та по заміні покрівлі. Разом із головою районної державної адміністрації Вячеславом Івашиним вона побачила хід робіт, ознайомилась з їх об’ємом та темпами виконання.

 

Крім того, посадовець оглянула саму школу, дошкільну групу, їдальню, внутрішні санвузли, де не так давно відбулась реконструкція за рахунок державної субвенції на соціально-економічний розвиток територій та місцевого бюджету.

 

Олександра Хомик дала доручення керівництву районної державної адміністрації разом із підрядною організацією розробити план робіт із чітким графіком виконання, аби реконструкція приміщення була завершена до кінця поточного року.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА