back

Відбувся тренінг національної програми "Молодіжний працівник"

12 листопада 2019

Протягом 8 – 10 листопада фахівцями сектору сім’ї, молоді та спорту Ніжинської районної державної адміністрації було організовано проведення тренінгу національної програми «Молодіжний працівник». Захід проходив на базі Ніжинського міського молодіжного центру.

 

Серед учасників тренінгу - студенти, викладачі, лідери та активісти громадських організацій, які працюють з молоддю в громадах; державні службовці та працівники органів місцевого самоврядування, відповідальні за реалізацію молодіжної політики на місцевому рівні.

 

Тренери Анжеліка Тимченко (м. Ніжин) та Олена Левченко (м. Черкаси) навчали групу новим способам комунікації, запам'ятовуванню, логічно мислити та генерувати нові ідеї, нестандартно діяти в спонтанних ситуаціях, знайомитись на вулиці, проводити соціологічне опитування тощо.

 

Крім того, що учасники здобули знання з нових форм та методів роботи із молоддю, за проходження Базового тренінгу Програми «Молодіжний працівник» вони ще й отримали свідоцтва Міністерства молоді та спорту України і Державного інституту сімейної та молодіжної політики.

За інформацією сектору сім’ї, молоді та спорту РДА

Фото із мережі Facebook