back

Жителів стаціонарного відділення територіальноо центру привітали із Днем ветерана

01 жовтня 2019

Сьогодні в Україні відзначається День ветерана, а в світі – День людей похилого віку. Час для того, аби згадати, кому кожен з нас завдячує життєвою мудрістю та досвідом, гідним прикладом та активною громадянською позицією, здобутим знанням та вмінням, - тим, хто сьогодні вже має поважний вік, ветеранам війн та праці.

 

У Ніжинському районі на території Вертіївської сільської ради ось уже 16 років працює стаціонарне відділення для постійного або тимчасового проживання територіального центру соціального обслуговування управління соціального захисту населення райдержадміністрації, де наразі проживає 25 одиноких громадян, в тому числі осіб з інвалідністю.

 

Щороку у День ветерана тут проходять святкові заходи для підопічних. Так, і сьогодні вихованці Вертіївської філії районної дитячої школи мистецтв, дошкільнята місцевого садочку та учасниці Вертіївського вокального ансамблю «Любисток» організували концертну програму для жителів стаціонару, подарували їм святковий настрій та змусили згадати їх улюблені пісні і поспівати разом.

 

Особливу увагу приділяють ветеранам у цей день і посадовці. Жителів стаціонару із святом привітали заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко та начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олександр Шевчун. Подякували за працю на розбудову держави, за що сьогодні держава віддячує їм облаштованими належними умовами, постійним доглядом, медичним обслуговуванням.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації