back

Учасники патріотичного велопробігу віддали шану загиблим визволителям Ніжинського краю

17 вересня 2019

У ці вересневі дні в населених пунктах району проходять урочисті заходи з нагоди відзначення 76-ї річниці вигнання нацистських окупантів з території Ніжинського краю, мітинги-реквієми, покладання квітів до пам’ятних знаків.

 

Традиційно Ніжинська районна державна адміністрація, віддаючи шану загиблим у роки Другої світової війни, організовує патріотичний велопробіг, за участі громадськості та представників районної влади. Цей рік не став виключенням. Учасники велопробігу зібрались біля адмінбудівлі районної державної адміністрації, привітала їх заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко, а очолив колону голова районної ради Олег Бузун.

 

Першою зупинкою став Кропивнянський навчально-виховний комплекс, звідки разом із учнями та вчителями освітнього закладу усі учасники рушили до підніжжя могили загиблим визволителям села Кропивне у роки Другої світової війни. Там присутні поклали квіти та вшанували полеглих в бою хвилиною мовчання.

 

Маршрут велопробігу продовжився до місця розстрілу ніжинських партизанів. Долучились до велозаїзду і кропивнянські школярі.

 

 

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації