back

Ініціативність та активність молоді району обговорили на засіданні координаційної ради з питань молодіжної політики

20 червня 2019

У Ніжинському районі створена ініціативна група з активізації молодіжної роботи, координатором якої є голова ГО «Створімо майбутнє разом» Євгеній Коваленко. Він розповів про її роботу у І кварталі цього року під час засідання координаційної ради з питань молодіжної політики, котре провела сьогодні заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко.

 

Євгеній Коваленко зауважив, що склад ініціативної групи буде оновлено і залучено якомога більше представників територіальних громад Ніжинщини. Повідомив про заплановані молодіжні проекти «Я і моя громада» та «Твоє мистецтво важливе», покликані зібрати ідеї й думки молоді на покращення їх населених пунктів та показати творчі здібності молоді й дати їм шанс на самовираження.

 

Головний спеціаліст сектору сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Тетяна Листопад розповіла про заплановані заходи до Дня молоді, більшість з яких відбудуться у населених пунктах разом із святкуванням Дня села. Повідомила про традиційний обласний молодіжний захід «Територія активної молоді», що відбудеться з 28 по 30 червня у х. Обирок Бахмацького району, участь у якому можуть узяти представники молоді Ніжинщини, попередньо зареєструвавшись.

 

Яким чином у Ніжинському районі організоване дозвілля молоді шляхом залучення до занять фізичною культурою і спортом, поінформували директор районної ДЮСШ «Колос» Володимир Євтух та голова Федерації району з футболу Олексій Чернета. Вони розповіли про вже проведені та заплановані змагання і турніри з різних видів спорту та залучення сільської молоді до гірського туризму. Володимир Євтух відзначив значне збільшення за останні роки молодіжних спортивних команд у районі, котрі із задоволенням беруть участь у змаганнях та прагнуть до перемог.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА