back

За відданість справі та високий професіоналізм дякували медичним працівникам Ніжинщини

14 червня 2019

Найвища цінність – це життя людини. Рятувати його й берегти, брати за нього щоденно відповідальність на себе – це нелегка праця, натхненна покликом душі, вродженим почуттям чуйності й людяності. Такими є працівники галузі охорони здоров’я Ніжинщини.

 

Як і всі медики країни, вони відзначають своє професійне свято у третю неділю червня. Сьогодні у актовій залі Ніжинської центральної районної лікарні зібрались на урочистості працівники первинної і вторинної ланки району. До них завітало чимало гостей, і кожен - із теплими словами привітання, грамотами різних рівнів та подарунками. Серед них – голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, голова районної ради Олег Бузун, народний депутат України Олександр Кодола, депутат обласної ради Ірина Грозенко, головний лікар Чернігівського медичного центру сучасної онкології Валерій Зуб, голова Ніжинського відділення «Чернігівського земляцтва» Олександр Харченко та представник ГО «Правозахист плюс» Сергій Ступак.

 

Усі вони дякували медичним працівникам району за відданість справі, високий професіоналізм, щире вболівання за стан медичної галузі району та головне – за людські життя і їх здоров’я, і до речі, незалежно від місця їх проживання. Адже до лікарів Ніжинського району приїздять пацієнти із різних регіонів нашої країни, і жодному не було відмовлено в допомозі.

 

З особливими вітаннями, сповненими гумором та вдячністю за роки співпраці, до колег звернулися головний лікар центральної районної лікарні Юрій Солодько та головний лікар районного центру первинної медико-санітарної допомоги Іван Бондар. Вони відзначили кращих грамотами та преміями.

 

Свої дзвінки голоси і творчі доробки усім медикам району з нагоди свята подарували працівники Лосинівського будинку культури.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА