back

Землевласники та землекористувачі підвищували рівень своєї правової обізнаності

21 березня 2019

На виконання відповідних рішень Кабінету Міністрів України, в рамках реалізації право просвітницького проекту «Я маю право!», продовжується проведення роз’яснювальної роботи серед населення для підвищення рівня правової обізнаності землевласників та землекористувачів, а також надання їм правової допомоги.

 

Сьогодні у Ніжинській районній державній адміністрації працював виїзний консультативний пункт за участю представників Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області, центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Держгеокадастру.

 

Присутні на зустрічі сільські голови, землевпорядники та посадовці отримали інформацію щодо роботи антирейдерського комітету, законодавства з питань захисту бізнесу, оренди землі, роз’яснення щодо інвентаризації земель колективної власності, польових доріг та лісосмуг і передачі їх в оренду сільськогосподарським підприємствам.

 

Крім того, фахівці надали інформацію про нові онлайн-сервіси Міністерства юстиції, а також роздали друковані пам’ятки з роз’ясненням правил виборчого процесу та інше.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА