back

Працівники культури обговорили актуальні питання роботи галузі у 2019 році

12 березня 2019

 

    Заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко провела робочу нараду з працівниками закладів культури району, на якій підвели підсумки роботи  у минулому році  та обговорили пріоритетні напрямки функціонування галузі у 2019 році.

    Заступник голови РДА окреслила основні завдання, які стоять перед працівниками культури. Це - проведення заходів національно-патріотичного спрямування, пропагування української мови та українського слова, як могутньої зброї у боротьбі за незалежність нашої держави, героїзації учасників революції 1917-1921 років, які є вихідцями населених пунктів нашого району.  Проводити відповідну пошукову роботу, залучати місцеве населення до вивчення української мови, літератури, не забувати свою національну автентичність, популяризувати українські пісні, звичаї – саме працівники культури покликані нести в маси такі важливі цінності – наголосила Оксана Мелашенко. І ,звичайно ж,  продовжувати рухатись у напрямку євроінтеграції, адже саме такий шлях обрала наша молодь п’ять років назад.

    Окремо зупинились і на обговоренні релігійних питань. Зокрема, було акцентовано увагу на важливості такого кроку, як отримання Томосу про автокефалію Православної церкви України.

   На завершення наради заступник голови райдержадміністрації озвучила основні аспекти реформ, започаткованих Президентом України Петром Порошенком та Кабінетом Міністрів, які активно реалізуються в державі і на теренах нашого району, зокрема.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації